Sidan innehåller annonslänkar
Kärnsund

Cederspån 3-10mm Kärnsund

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Cederspån 3-10mm Kärnsund på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cederspån 3-10mm Kärnsund inom kategorin Ytterpanel.

Läs mer...
Kategori: Ytterpanel
Artikelnummer: 611052
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Locktänger

Locktänger från Obh

Se alla produkter
Matberedare

Matberedare från Braun

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Elvärme

Elvärme är ett samlingsnamn för uppvärmningssystem som använder elektrisk ström som energikälla. De vanligaste typerna är direktverkande elvärme, vattenburen elvärme och elektrisk golvvärme. Passiv uppvärmning från elektriska apparater, belysning och liknade hamnar också under denna kategori. Även eldrivna värmepumpar kan sägas vara en form av elvärme.

Matberedare

Matberedare är en hushållsapparat som underlättar flera moment i matlagningen. En matberedare har flera uppgifter som att riva, skiva, hacka och blanda matvaror. Med en matberedare går det till exempel att skiva gurkor och potatis, riva morötter, hacka lök och nötter och blanda till mindre degar. Maskindelen driver olika verktyg som sätts i en skål. Många matberedare har en säkerhetsanordning så att de bara kan startas om locket sitter på ordentligt då verktygen är skyddade. En större typ av köksmaskin för bearbetning av matvaror kan kallas hushållsassistent, medan en mindre typ av motsvarande köksapparat kan benämnas mixer eller om den är ännu enklare blender.