Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

CYLINDA IHI760FX

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CYLINDA IHI760FX på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CYLINDA IHI760FX inom kategorin Vitvaror.

Läs mer...
Kategori: Vitvaror
Artikelnummer: 914102482
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Smarta ljuskällor

Smarta ljuskällor från Nedis

Se alla produkter
Gräsfrö

Gräsfrö från Turfline

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Blandare

Blandare kan syfta på: Blandare – reglage som blandar varmvatten med kallvatten, se vattenkran Blandare – krets som blandar två frekvenser, se mixer (elektronik)

Centraldammsugare

Centraldammsugare är en fast monterad dammsugare som kopplas till ett rörsystem i bostäder eller andra lokaler. Rörsystemet förses med ett antal uttag (sugdosor), där en slang ansluts. Slangen är vanligen 8-12 meter lång och kan vara försedd med startknapp i handtaget. Ett rör från centraldammsugaren leder också ut i det fria. Dammet samlas upp antingen i en dammbehållare (cyklonrening) eller i en dammpåse (som i en vanlig dammsugare). Fördelarna med centraldammsugare är framförallt att de minsta dammpartiklarna avlägsnas ur inomhusluften. En vanlig dammsugare släpper däremot igenom en viss mängd mikrodamm ut i rummet. Ljudnivån blir också avsevärt lägre, eftersom dammsugarenheten oftast befinner sig i ett annat rum. Dessutom upplever många användare att det är enklare att städa och blir mindre slitage på möbler och inredning jämfört med en vanlig dammsugare. Till nackdelarna kan räknas kostnaden för att installera systemet. Några användare tycker också att det är besvärligt att hantera den långa sugslangen.