Sidan innehåller annonslänkar
Climadiff

Climadiff Cls41 Vinkyl - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Detta vinkylskåp Cls41 från Climadiff er är perfekt att användas som ett utställningsskåp till favoritflaskorna. Skåpet har nämligen en kapacitet på upp till 41 Bordeaux-flasker (0,75 l). Det är enkelt att få överblick över din samling då flaskorna kan fördelas på 5 hyllor. Skåpet har en kylzone som ger en jämn temperatur på samtliga hyllor. Det byter dock att de viner du förvarar i kylskåpet ska trivas vis samma temperatur. Glaset i dörren är utrustat med UV-skydd för att hindra att solens strålar skadar dina viner. Ljudnivån är på endast 40 dB så du kommer inte lägga märke till det eller störas av det.


Beställ Climadiff Cls41 Vinkyl - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Climadiff Cls41 Vinkyl - Rostfritt Stål inom kategorin Vinkylar.

Läs mer...
Kategori: Vinkylar
Artikelnummer: CLS41
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Loungemøbler

Loungemøbler från House nordic

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Bissell

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.