Sidan innehåller annonslänkar
Climadiff

Climadiff Cd56b1 Vinkyl - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Climadiff Cd56b1 Vinkyl - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Climadiff Cd56b1 Vinkyl - Svart inom kategorin Vinkylar.

Läs mer...
Kategori: Vinkylar
Artikelnummer: CD56B1
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Whirlpool

Se alla produkter
Övrigt  tillbehör inomhusbelysning

Övrigt tillbehör inomhusbelysning från PR Home

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.