Sidan innehåller annonslänkar
Caso

Caso Outdoor Cooler 63 L Vinkyl - Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Detta vinkylskåp Cs680 från Caso er är perfekt att användas som ett utställningsskåp till favoritflaskorna. Skåpet har nämligen en kapacitet på upp till 20 Bordeaux-flasker (0,75 l). Flaskorna kan du fördela på 3 hyllor. UV-skyddet i glasdörren gör att du kan placera skåpet var du vill utan att oroa dig för att solljuset ska skada dina viner.


Jämför produkt Caso Outdoor Cooler 63 L Vinkyl - Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Caso Outdoor Cooler 63 L Vinkyl - Stål i kategorin Vinkylar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vinkylar
Artikelnummer: CS680
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Adventsljusstakar

Adventsljusstakar från Markslöjd

Se alla produkter
Våffeljärn  rånjärn

Våffeljärn rånjärn från Wilfa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Våffeljärn

Våffeljärn är en hushållsapparat som används för att tillverka våfflor av våffelsmet. Våffelsmeten gräddas i våffeljärn. Dessa apparater, numera vanligen elektriska, är tvådelade på ett sådant sätt att våfflan gräddas på båda sidorna samtidigt. Formen på våffeljärnet är cirkulär (Sverige och USA) eller fyrkantig (för belgiska våfflor). Traditionella svenska våffeljärn producerar fyra eller fem sammanhängande hjärtformiga våfflor, som är lätta att lösgöra från varandra. I äldre tider, då mat tillreddes på vedspisar, kunde man byta ut en av spisringarna mot en specialring med två gropar mitt emot varandra. Till detta hörde ett särskilt våffeljärn med två utstickande kulor, som passade precis i spisringens gropar, och därmed gick det lätt att vända järnet, så att hettan från elden kunde nå bägge sidorna. Det gällde att avpassa tiderna före och efter vändningen, så att våfflan blev jämnt och lagom gräddad på bägge sidorna. Handtagen bestod av en ca 8 mm tjock järnten i vardera järnhalvan. Järntenarna var i ytteränden omböjda till öglor som man omslöt med handen för manövrering av anordningen. Om öglorna blev alltför heta fick man lov att använda grytlapp för att inte bränna sig. Öglorna kunde även användas för upphängning av järnet på en krok vid förvaring.