Viltåker

8 Produkter
Är du ute och letar efter något inom kategorin Viltåker så kan du sluta leta. Här har vi samlat produkter från kända återförsäljare. Om produkten inte går att hitta inom kategorin Viltåker så finns det med säkerhet andra kategorier med massvis av spännande artiklar att bläddra bland. Välkommen att utforska hela sortimentet vi har att erbjuda till härliga online priser.
Sortera

Viltåker

Hitta produkter inom kategorin Viltåker till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Viltåker.

Viltåker är beredd mark som skall ge vilt näringsrikt och bra foder. Jägare och markägare kan ordna med bra foder för vilt genom att anlägga viltåkrar på lämpliga platser. En viltåker är endast till för viltet och huvudsyftet är att ge djuren näringsrikt och bra foder. Viltåkern kan också bidra till att hålla vissa viltarter borta från jordbrukarens övriga åkrar och därmed minska skadorna på dessa. Främst i Syd- och Mellansverige är det lämpligt att anlägga viltåkrar. Viltåkrar har stor betydelse för rådjur, hjortar och harar. Passande foderväxter på viltåkern är fodermärgkål, foderraps, havre, klöver och råg.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Vinter Foderraps ProDana Licapo, 1 kg