Caso

Caso Elkedel/termokande Vako2 Vattenkokare - Stål

1099 kr 999 kr-9%
Kontrollera pris

Köp nu

- Material Rostfritt stål - Färg/Material Stål - Vattenbehållare 1,50 - Effekt 1800 - Upprullningsbar sladd Ja - Antal temperaturval 1 - Nettovikt 1,30


Beställ Caso Elkedel/termokande Vako2 Vattenkokare - Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Caso Elkedel/termokande Vako2 Vattenkokare - Stål inom kategorin Vattenkokare.

Läs mer...
Kategori: Vattenkokare
Artikelnummer: CS1872
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Larm  Övervakning

Larm Övervakning från Luda.Farm

Se alla produkter
Spishällar

Spishällar från Elvita

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Nordica

För den finska isbrytaren med samma namn, se Nordica (finsk isbrytare) För tillverkaren av skidutrustning, se Nordica (skidutrustning).Nordica är ett svenskt fartyg som ägs av Sjöfartsverket och som används för farledsarbete, till exempel utprickning. Nordica används även som isbrytare när det behövs.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Fandango

För albumet med ZZ Top, se: Fandango (musikalbum)Fandango är en spansk nationaldans i 6/8 (3/4) och 3/8 takt av utpräglad rytm, som räknas som en av flamencodanserna. Den dansas med kastanjetter i repriser med måttligt tempo, avbrutna av en sångsats (coplas), varefter dansen vidtar i livligare takt. Fandango är en utveckling Seguidilla. Till Fandangon räknas danserna malagueña, rodeña, soleares och petenaras. Fandango finns inlagd i baletten Don Juan av Christoph Willibald Gluck och i 3:e akten av Mozarts opera Figaros bröllop.