Vattenförsörjning

15 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Vattenförsörjning? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Vattenförsörjning. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Vattenförsörjning så har du kommit rätt.
Filtrera varumärke
Sortera

Vattenförsörjning

Hitta produkter inom kategorin Vattenförsörjning till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Vattenförsörjning.

Vattenförsörjning är de system som används för att förse ett samhälle med vatten. I sin enklaste form består vattenförsörjning av en öppen vattentäkt som en flod, eller av en brunn varifrån vatten kan hämtas och bäras. Många samhällen har kranvatten, som utvinns av vattenverk och överförs med vattenledningar. Det kan finnas separata system för bevattning. Förbrukning av kranvatten kan mätas med vattenmätare. Parallellt med vattenledningar finns ofta avlopp, som leder ut till ett reningsverk.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
T-rör R20 inv. GG förnicklad