Eico

Eico Tropic Ix 60 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Köksfläktens maxkapacitet på 735 m3/h gör att Eico-2739 från EICO är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer. Samtidigt är denna typ av köksfläkt bland de mest effektiva. Du kan använda denna köksfläkt även om du saknar en utblåsningskanal. Den kan nämligen användas till recirkulation om du bara köpet till ett kolfilter.


Jämför produkt Eico Tropic Ix 60 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eico Tropic Ix 60 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: EICO-2739
Visa fler

Från kunskapsbanken

Damixa

Damixa är en dansk tillverkare av vattenkranar, även kallade blandare, för kök och badrum och duschar. Företaget har sitt säte i Odense. Damixa grundades 1932 i Odense och var ursprungligen en del av Smith & Co (SCO) gruppen som tillverkade så olika saker som motorcyklar, stekpannor och avstängningsventiler. 1966 träffade den dåvarande verkställande direktören för Damixa en tillverkare av engreppsblandare i New York. Han såg möjligheterna och Damixa blev därför den första europeiska tillverkaren att tillverka engreppsblandare för kök och badrum. Många av Damixas produkter har under de senaste åren vunnit internationella priser för sin design. Exempelvis Red dot design award för serierna Merkur, Arc, G-Type, Clover, Clover Easy samt 2014 för serien A-Pex. För serierna Arc och Illusion har Damixa vunnit If Product Design Award. I maj 2014 förvärvade Ostnor, med de välkända varumärkena Mora Armatur och FM Mattsson, Damixa, Danmarks ledande företag inom armaturer för kök, bad och dusch.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).