Eico

Eico Grexia Gres 90 Lg Vägghängd Köksfläkt - Grå

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Köksfläktens maxkapacitet på 620 m3/h gör att Eico-6394 från EICO är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer. Samtidigt är denna typ av köksfläkt bland de mest effektiva. Köksfläktens snedställda design gör att du får mer luft över din spis och därmed mer arbetsplats. På så vis kan du lättare hålla koll på puttrande grytor och pannor. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.


Beställ Eico Grexia Gres 90 Lg Vägghängd Köksfläkt - Grå på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Grexia Gres 90 Lg Vägghängd Köksfläkt - Grå inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: EICO-6394
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vinylgolv

Vinylgolv är en typ av golvbeläggning som finns i stora, kontinuerliga, flexibla ark. Ett vinylgolv är helt ogenomträngligt för vatten, till skillnad från vinylgolvplattor, som finns i styva plattor, och vinylplankor, som finns i remsor. Vanligtvis är golvet gjort av 100 procent syntetiskt material. I standardplåtvinyl- och vinylplattor är basskiktet glasfiber som sedan beläggs med PVC-vinyl och mjukgörare. Det resulterande arket är tryckt och präglat med ett yttryckskikt. Över detta appliceras flera slitagelager, tillsammans med ett skikt av icke-vax-polyuretan. Den totala tjockleken för vinylgolv varierar från 1,5 mm för plåtvinyl till 5 mm för lyxiga vinylplankor. Vinylgolv används i stor utsträckning eftersom det är vattenogenomträngligt, hållbart, justerbart elastiskt och isolerande, enkelt att installera, tillgängligt med olika utseende och billigt. .

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.