Cylinda

Cylinda Trinda-2 70 Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

6901 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Cyl-9004438 från Cylinda en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 727 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. Vid maximal effekt är ljudnivån ändå relativt låg (55 dB). Jämförelsesvis ligger ett normalt samtal på 60 dB. En vägghängd köksfläkt har stor synlighet i ditt kök så du ska vara säker på att du gillar utseendet på den du väljer. Samtidigt är denna typ av köksfläkt bland de mest effektiva.


Beställ Cylinda Trinda-2 70 Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Trinda-2 70 Rf Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004438
Visa fler

Från kunskapsbanken

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).