Cylinda

Cylinda Trinda-1 Xm 60 Cm Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

6174 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Trinda-1 XM 60 cmTrinda-1 XM är en designkåpa utan fläktmotor och med timerstyrt spjäll. Den har ett inställbart grund-och forceringsflöde, effektiv halogenbelysning och är lätt att rengöra med diskbart metalltrådsfilter.


Beställ Cylinda Trinda-1 Xm 60 Cm Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Trinda-1 Xm 60 Cm Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004425
Visa fler

Från kunskapsbanken

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).