Cylinda

Cylinda Thea Trend V 60 Vit Vägghängd Köksfläkt -

5409 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Thea Trend är en designkupa typ i vertikalutförande med soft touch-styrning, 3 fläkthastigheter, timerfunktion.Fläkten är utrustad med en effektiv LED-belysning och levereras med kallrasskydd. Kolfilter finns som tillbehör.EgenskaperAluminiumKan kompletteras med kolfilterElektroniskLjudnivå 61 dB(A) re 1 pW


Beställ Cylinda Thea Trend V 60 Vit Vägghängd Köksfläkt - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Thea Trend V 60 Vit Vägghängd Köksfläkt - inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004388
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ångtvätt

Ångtvätt är ett hushållsredskap för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Ångtvättar levereras ofta med olika kombinationer av munstycken som även kan vara bestyckade med borstar, gummiskrapor eller microfiberduk för att kombinera ångans lösande effekt med mekanisk rengöring. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar, fett, olja och smuts helt utan kemiska tillsatser. Även hårt intorkad sådan där ångan kan ersätta också aggressivare rengöringsmedel.

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.