Cylinda

Cylinda Thea Trend V 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart

5488 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Thea Trend är en designkupa typ i vertikalutförande med soft touch-styrning, 3 fläkthastigheter, timerfunktion.Fläkten är utrustad med en effektiv LED-belysning och levereras med kallrasskydd. Kolfilter finns som tillbehör.EgenskaperAluminiumKan kompletteras med kolfilterElektroniskLjudnivå 61 dB(A) re 1 pW


Beställ Cylinda Thea Trend V 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Thea Trend V 60 Sv Vägghängd Köksfläkt - Svart inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004386

Se även andra produkter från Vägghängda köksfläktar

Snabbfilter
Sortera
Visa fler

Från kunskapsbanken

Ångtvätt

Ångtvätt är ett hushållsredskap för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Ångtvättar levereras ofta med olika kombinationer av munstycken som även kan vara bestyckade med borstar, gummiskrapor eller microfiberduk för att kombinera ångans lösande effekt med mekanisk rengöring. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar, fett, olja och smuts helt utan kemiska tillsatser. Även hårt intorkad sådan där ångan kan ersätta också aggressivare rengöringsmedel.

Essve

ESSVE är ett svenskt företag bildat 1970 som utvecklar och säljer skruv, spik, betonginfästning, fogskum och lim. ESSVE är ett dotterbolag till börsnoterade Bergman&Beving och omsätter ungefär 1 miljard kronor per år. ESSVE säljs hos de marknadsledande byggåterförsäljarna i Norden. ESSVE lägger mycket fokus och resurser på innovation och har bl.a. utvecklat ESSBOX Systemet, limmet ESSTACK, och träskruven ESSDRIVE. Mellan 1979 och 1990 ägdes ESSVE av LM Ericsson. Moderbolaget Essve Produkter AB har dotterbolag i flera länder där de största är Sverige, Norge och de baltiska staterna.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.