Cylinda

Cylinda Exklusiv E 60 Vit Vägghängd Köksfläkt -

Kontrollera pris

Köp nu

Kraftfull spisfläkt med 98% osupptagningExklusiv E är en spisfläkt för underbyggnad med elektronisk reglering av fläkthastighet varav intensivläge med automatisk avstängning efter 60 minuter och efterventilations läge på 10 min.Den är utrustad med en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning (98%), Easy Clean för bättre rengörbarhet och effektiv lysrörsbelysning. Kan monteras fritt på vägg eller mellan överskåp eller under köksskåp.Kolfilter finns som tillbehör.


Jämför produkt Cylinda Exklusiv E 60 Vit Vägghängd Köksfläkt - online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Exklusiv E 60 Vit Vägghängd Köksfläkt - i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004402
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Bordslampor

Bordslampor från Markslöjd

Se alla produkter
Luftrenare

Luftrenare från Xiaomi

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Luftrenare

Luftrenare är utrustning som används för att rena luften från farliga partiklar. Enligt den amerikanska tidskriften Consumer Reports (publicerat 2015) renar luftrenaren luften på specifika ämnen, men den tar inte bort alla farliga ämnen. I testet visade det sig vara skillnad på olika modeller, där en del till och med släppte ut farliga ämnen. För att luftrenaren ska fungera tillfredsställande är det också viktigt att ofta byta ut filtret i den, vilket brukar ske 2–4 gånger per år.