Cylinda

Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

En normalstor villa eller en lite större lägenhet har oftast ett mellanstort kök som denna köksfläkt Cyl-9004457 från Cylinda med sin kapacitet på upp till 736 m3/h, enkelt kan hålla luften ren i och utan irriterande matos. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.


Jämför produkt Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Cyl-9004457 Vägghängd Köksfläkt - Vit i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004457
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Kitchenaid

Se alla produkter
attiraljer-till-flaggor-flaggstanger

attiraljer-till-flaggor-flaggstanger från Övriga

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Underställ

Ett underställ är ett heltäckande trikåplagg med ärmar och ben, avsett att användas som underkläder eller pyjamas. Det består av långkalsonger och matchande tröja. Understället introducerades med viktorianskt mode på 1800-talet. Under 1900-talet har det blivit omodernt, men är användbart i vintersport och andra rörliga aktiviteter utomhus. Äldre modeller kan vara i en del som en overall, som då har lucka baktill för att underlätta toalettbesök. På engelska kallas den då union suit.

Orthex

Oy Orthex Ab är en finländsk tillverkare av husgeråd av plast, med säte i Lojo och med produktion i Lojo, Gnosjö och Tingsryd. Orthex grundades 1955 av Aulis Kallonen. Det köptes 2009 av det finländska riskkapitalföretaget Intera Partners. Orthex köpte 2010 det 1914 grundade Sveico AB i Gnosjö och 2011 Hammarplast i Tingsryd. Intera Partners sålde 2015 Orthex till det finländska investeringsföretaget Oy Sponsor Capital Ab och ledningen för Orthex.