Cylinda

Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål

Kontrollera pris

Köp nu

Denna köksfläkt Cyl-9004449 från Cylinda passar bra till ett kök i normalstor storlek och dens kapacitet ligger på 727 m3/h och håller effektivt luften i köket fräsch. När du väljer en vägghängd köksfläkt ska du inte bara lägga vikt på kapaciteten, utan också vara säker på att välja en design du tycker om, då denna typ av fläkt är mycket synlig i köket. Det är möjligt att använda denna köksfläkt till recirkulation om du inte skulle ha en utblåsningskanal.


Jämför produkt Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Cyl-9004449 Vägghängd Köksfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Vägghängda köksfläktar här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004449
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Plafonder

Plafonder från Aneta

Se alla produkter
Glaskeramikspisar

Glaskeramikspisar från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Benders

Benders är ett svenskt företag inom byggnadskonstruktion som är ett av Sveriges största. Benders tillverkar bland annat takpannor, marksten och kantsten.