Cylinda

Cylinda Alliancekupa Trinda 60-1 Vit Vägghängd Köksfläkt -

Kontrollera pris

Köp nu

TRINDA-1 Alliance är en fläkt för villa.Fläkten samarbetar med takfläkten för en effektivare ventilation för hela huset. Den har 3 fläkthastigheter och en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning, 75%. Den är utrustad med Easy Clean för bättre och lättare rengöring. Den har en bra halogenbelysning och kan monteras fritt på vägg.En Alliance har en inbyggd motor som förstärker forceringen vid matlagning. Finns både för villa och lägenhet. OBS! Vid installation i lägenhet krävs fastighetsägarens tillstånd.


Beställ Cylinda Alliancekupa Trinda 60-1 Vit Vägghängd Köksfläkt - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Alliancekupa Trinda 60-1 Vit Vägghängd Köksfläkt - inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Läs mer...
Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: CYL-9004412
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Spotlights

Spotlights från Nordlux

Se alla produkter
Vinkylar

Vinkylar från Temptech

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Limträ

Limträ består vanligtvis av 45 mm tjocka lameller av konstruktionsvirke som limmas samman. På detta sätt är det möjligt att tillverka större limträelement än det går att såga konstruktionsvirke. Limträ är också starkare än konstruktionsvirke. Konstruktionsvirkets hållfasthet begränsas av defekter, exempelvis kvistar, i ett visst snitt. Då limträ består av flera lameller minskar sannolikheten att flera defekter finns koncentrerade i samma snitt. Limträ är även starkare än stål i förhållande till egenvikten. Limträ användes antagligen första gången vid uppförandet av "The Union Hall" i King Edward College i Southampton 1860. Men det började användas i stor skala först i början av 1900-talet då man började tillämpa Hetzer-bindersystemet för limmade träkonstruktioner. Sedan 1920-talet används limträ i Sverige. Idag produceras ungefär 30 000 kubikmeter limträ i Sverige varje år. Byggindustrin är ett stort användningsområde för limträ till konstruktionselement i byggnader, till exempel pelare, balkar och takstolar. Limträ har även fördelen mot andra konstruktionsmaterial att det kan tillverkas som krökta element. Ett annat och nytt användningsområde är träbroar i limträ.