Bosch

Bosch Dwf97km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Köksfläktens maxkapacitet på 739 m3/h gör att Dwf97km60 från Bosch är perfekt till ett kök i normal storlek och kan effektivt hålla luften ren. Den har en ljudnivå på upp till 58 dB, så det är en förhållandevis tystgående köksfläkt och lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal som ligger på 60 dB. En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet. Och eftersom denna typ av fläkt visuellt tar plats i ditt kök, är det viktigt att du väjer en modell vars design du gillar. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.


Beställ Bosch Dwf97km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Dwf97km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: DWF97KM60
Visa fler

Från kunskapsbanken

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.