Bosch

Bosch Dwf67km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Denna köksfläkt Dwf67km60 från Bosch passar bra till ett kök i normalstor storlek och dens kapacitet ligger på 739 m3/h och håller effektivt luften i köket fräsch. På maximal effekt är köksfläktens ljudnivå fortfarande lägre än ljudnivån vid ett normalt samtal. Köksfläktens maxnivå är lägre än ett normalt samtal som ligger å 60 dB. Så med sina 58 dB, behöver du inte frukta att denna köksfläkt ska överrösta allt när den är igång. En vägghängd köksfläkt kombinerar både stil och effektivitet. Och eftersom denna typ av fläkt visuellt tar plats i ditt kök, är det viktigt att du väjer en modell vars design du gillar. Köksfläkten är snedställd utformad vilket betyder att den vänder snett uppåt istället för att hänga ner över spisen Du får på så vis mer plats att arbeta över grytorna och det hela känns inte så trångt. Om du inte har möjlighet att ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan du genom att köpa ett kolfilter använda den till recirkulation.


Beställ Bosch Dwf67km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart på nätet redan idag. Köp inför black friday, cyber monday eller på mellandagsrea med eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Bosch Dwf67km60 Serie 6 Vägghängd Köksfläkt - Svart inom kategorin Vägghängda köksfläktar.

Kategori: Vägghängda köksfläktar
Artikelnummer: DWF67KM60
Visa fler

Från kunskapsbanken

6

6 (VI) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.