Cylinda

Cylinda Nova Alliance 60 Rf Utdragbara Köksfläkt - Rostfritt Stål

4262 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Rostfri fläkt med transformator, som både sköter ventilationen vid matlagning och övrig ventilation.Fläkten samarbetar med den centrala ventilationen och reglerar husets takfläkt, så att du effektivt kan vädra ut matos i köket eller ånga från badrummet oberoende av varandra. Den har tre hastigheter, där ljudnivån vid högsta läget är 64 dB. Friblåsande är maxkapaciteten på 310 m³/h.Arbetsljuset är effektivt och energisnålt med lysrör. Fettfiltret är av metalltråd och kan diskas för hand eller i diskmaskin. Filtret kontrolleras automatiskt, för att säkerställa att det är rent och bevarar sin uppsugande förmåga.


Jämför produkt Cylinda Nova Alliance 60 Rf Utdragbara Köksfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Nova Alliance 60 Rf Utdragbara Köksfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Utdragbara köksfläktar här hos oss.

Kategori: Utdragbara köksfläktar
Artikelnummer: NOVAALLIANCERF
Visa fler

Från kunskapsbanken

Econova

Econova är ett återvinnings- och trädgårdsföretag med huvudkontor i Åby utanför Norrköping. Genom dotterbolaget Econova Recycling är Econova ett av landets ledande aktörer inom biobränslehandel och återvinning av bi- och restprodukter från skogsindustri. Econova Garden tillverkar, marknadsför och säljer miljöanpassade trädgårdsprodukter i Sverige, Danmark och Norge. Företaget har sitt huvudkontor i Åby utanför Norrköping. Företaget, som bildades 1959 omsatte år 2019 ca 530 miljoner kronor.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).