Underställ Underkläder

82 Produkter
I kategorin Underställ Underkläder finns ett urval framtaget av oss som kommer ifrån kända återförsäljare. Vi listar bara produkter av god kvalitet till konkurrenskraftiga priser. Letar du efter någonting speciellt i kategorin Underställ Underkläder så hittar ni det på den här sidan. Ett tips från oss är att alltid jämföra produkter online innan köpet för ha möjligheten att spara pengar till annat.
Filtrera varumärke
Sortera

Underställ Underkläder

Hitta produkter inom kategorin Underställ Underkläder till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Underställ Underkläder.

Ett underställ är ett heltäckande trikåplagg med ärmar och ben, avsett att användas som underkläder eller pyjamas. Det består av långkalsonger och matchande tröja. Understället introducerades med viktorianskt mode på 1800-talet. Under 1900-talet har det blivit omodernt, men är användbart i vintersport och andra rörliga aktiviteter utomhus. Äldre modeller kan vara i en del som en overall, som då har lucka baktill för att underlätta toalettbesök. På engelska kallas den då union suit.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Underställ G1880 dam, svart XXL