Eico

Eico Vittoria 2 80 N Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

En kapacitet på upp till 644 m3/t gör denna köksfläkt Eico-6238 från EICO till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Det är viktigt att du kontrollerar alla mått om du överväger att köpa en underbyggnadsfläkt. En del av köksfläkten ska nämligen, som namnet antyder, byggas in i en köksmodul (oftast ett köksskåp).


Jämför produkt Eico Vittoria 2 80 N Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Eico Vittoria 2 80 N Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Underbyggnadsfläktar här hos oss.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-6238
Visa fler

Från kunskapsbanken

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).