Eico

Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Har du ett lite mindre kök har du inte behov för en köksfläkt med jättestor kapacitet. Därför är denna köksfläkt Eico-6237 fra beräknad till lite mindre kök och klarar med sin kapacitet på 470 m3/h att effektivt hålla matos och lukt borta. Om du föredrar en mer diskret köksfläkt är en underbyggnadsfläkt ett bra alternativ. Den största delen av fläkten göms bort i en köksmodul, oftast ett köksskåp ovanför spisen och denna typ av fläkt är därför inte särskilt synlig.Det är dock viktigt att du kontrollerar alla mått så att du säkert har plats till den.


Beställ Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Vittoria 2 60 N Underbyggnadsfläkt - Svart/silver inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-6237
Visa fler

Från kunskapsbanken

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.