Eico

Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Med en kapacitet på upp till 585 m3/h är denna köksfläkt ett bra val till den inte allt för stora lägenheten. En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig. Men eftersom den ska byggas in är det desto viktigare att du mäter ordentligt så du har tillräckligt plats i skåpet till fläkten. Om du inte kan ansluta köksfläkten till en utblåsningskanal kan den användas till recirkulation.


Beställ Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten Eico Victory 2.0 77 X Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: EICO-2260
Visa fler

Från kunskapsbanken

Boxer

Boxer är en hundras från Tyskland. Den är en brukshund och sällskapshund av molossertyp. I en undersökning 2012/2013 utnämndes boxern till en av världens tio populäraste hundraser.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).