Cylinda

Cylinda Sunda-2 70 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

5665 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Om du bor i en normalstor villa eller i en lite större lägenhet har denna köksfläkt Cyl-9004455 från Cylinda en passande storlek. Den har en maxkapacitet på 718 m3/h vilket betyder att den utan problem kan hålla luften ren och luktfri. En fördel med inbyggnadsfläktar är att de är mer diskreta än fri- och vägghängda modeller. Köksfläkten byggs in i ett köksskåp ovanför spisen och är på det viset inte särskilt synlig. Men eftersom den ska byggas in är det desto viktigare att du mäter ordentligt så du har tillräckligt plats i skåpet till fläkten. Köksfläkten kan användas till recirkulation utifall att du inte har någon utblåsningskanal.


Jämför produkt Cylinda Sunda-2 70 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Sunda-2 70 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål i kategorin Underbyggnadsfläktar här hos oss.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: CYL-9004455
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).