Cylinda

Cylinda Sunda-2 60 Vit Underbyggnadsfläkt -

5455 kr
Kontrollera pris

Köp nu

En kapacitet på upp till 718 m3/t gör denna köksfläkt Cyl-9004452 från Cylinda till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. Det är viktigt att du kontrollerar alla mått om du överväger att köpa en underbyggnadsfläkt. En del av köksfläkten ska nämligen, som namnet antyder, byggas in i en köksmodul (oftast ett köksskåp).


Beställ Cylinda Sunda-2 60 Vit Underbyggnadsfläkt - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Sunda-2 60 Vit Underbyggnadsfläkt - inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: CYL-9004452
Visa fler

Från kunskapsbanken

Vitvaror

I äldre svenskt språkbruk avser vitvaror ofärgade bomulls- och linnevaror. Butiker som sålde dessa typer av varor benämndes vitvaruaffärer. Vitvaror är ett samlingsnamn för större hushållsmaskiner som finns i de flesta hem som till exempel tvättmaskiner, diskmaskiner, torkskåp, torktumlare, kylskåp, frysar, köksfläktar och spisar. Namnet kommer av att dessa maskiner ursprungligen oftast hade en vit exteriör. Vitvaror som kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp finns både som fristående och inbyggnadsvarianter. Diskmaskiner, kylskåp, frysskåp och kyl/frysskåp kan vara integrerade det vill säga att de har samma luckor som de övriga köksskåpen. Ordet "vitvaror" är belagt i svenska språket sedan 1858.Exempel på varumärken: AEG Asko Bosch Cylinda Electrolux Elektro Helios Gorenje Hoover Husqvarna Kenny Kenwood LG Miele Neff UPO Samsung Siemens Smeg Whirlpool Zanussi