Cylinda

Cylinda Sunda-2 60 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål

4874 kr
Kontrollera pris

Köp nu

En kapacitet på upp till 720 m3/t gör denna köksfläkt Cyl-9004456 från Cylinda till ett bra val till det normalstora köket i lite större lägenheter eller i en normalstor villa. En underbyggnadsfläkt ska byggas in i en köksmodul, t.ex. ett köksskåp ovanför spisen. Den är därför mindre synlig men du ska samtidigt vara säker på att du har plats till den.


Beställ Cylinda Sunda-2 60 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Sunda-2 60 Rf Underbyggnadsfläkt - Rostfritt Stål inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: CYL-9004456
Visa fler

Från kunskapsbanken

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).