Cylinda

Cylinda Exklusiv E 60 Alliance Vit Underbyggnadsfläkt -

Kontrollera pris

Köp nu

Exklusiv E Alliance är en fläkt för villaFläkten samarbetar med takfläkten för en effektivare ventilation för hela huset. Den har 3 fläkthastigheter och en kraftfull fläktmotor för stor osuppfångning, 75%.Den är utrustad med Easy Clean för bättre och lättare rengöring. Den har en bra lysrörsbelysning och kan monteras fritt på vägg, mellan överskåp eller under köksskåp.


Beställ Cylinda Exklusiv E 60 Alliance Vit Underbyggnadsfläkt - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Exklusiv E 60 Alliance Vit Underbyggnadsfläkt - inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Läs mer...
Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: CYL-9004404
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Blodtrycksmätare

Blodtrycksmätare från Beurer

Se alla produkter
Kylskåp

Kylskåp från Cylinda

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Gustavsberg

Gustavsberg, tidigare stavat Gustafsberg, är en tätort och centralort i Värmdö kommun, 22 kilometer öster om centrala Stockholm. Av Värmdö kommuns cirka 45 000 invånare (2019) bor drygt 24 000 i Gustavsberg. Gustavsberg ligger längst in i Farstaviken på den västra delen av Värmdön, egentligen på tidigare separata öarna Farstalandet och Ormingelandet.

Kylskåp

Ett kylskåp är en hushållsapparat som används för att kyla livsmedel, läkemedel och andra varor till temperaturer mellan 0 °C och 8 °C. Kylskåp räknas som en vitvara. Moderna kylskåp använder en kompressorvärmepump för att föra bort värmen från skåpet. Innan elektriska kylskåp infördes användes isskåp.