Cylinda

Cylinda Cyl-9004474 Underbyggnadsfläkt - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Vår klassiska spisfläkt för underbyggnad har kommit i ny version. LED-belysningen ger mycket bra ljus när du lagar mat. Modellen har genomtänkta materialval och är dessutom utrustad med Easy Clean vilket betyder att du lätt kan rengöra hela fläkten. Alltså inte bara torka av utan plocka isär allt och diska av ordentligt för att få bort fett och damm. Skruvar för montage under köksskåp medföljer. Väggfäste beställs separat


Beställ Cylinda Cyl-9004474 Underbyggnadsfläkt - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Cyl-9004474 Underbyggnadsfläkt - Vit inom kategorin Underbyggnadsfläktar.

Läs mer...
Kategori: Underbyggnadsfläktar
Artikelnummer: CYL-9004474
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
porslin  bestick

porslin bestick från Vivo by Villeroy & Boch

Se alla produkter
Larm  övervakning

Larm övervakning från Nexa

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Led

Denna artikel handlar om kroppsliga leder. Se även Led (olika betydelser). Led (latin: singularis articulatio, pluralis articulationes) är de delar av skelettet där två eller flera ben möter varandra och de kan röra sig i förhållande till varandra. En led som består av två ben består av ett ledhuvud på ena benet och en ledpanna på det andra benet. Ledhuvudet passar i ledpannan och kan röra sig däri. Leder drabbas ofta av förslitningsskador och andra artropatier. Smärta i leder kallas artralgi.

Larm

Ett larm är en teknisk anordning som konstruerats med avsikten att varna vid en speciell situation, till exempel inbrott, brand eller annan fara.

Övervakning

Övervakning är den verksamhet som utövas när någon kontrollerar något som pågår. Begreppet används bland annat för offentliga eller privata institutioners kontroll över vad enskilda eller grupper av individer sysslar med. Traditionellt har övervakning använts av polisen för att följa upp göranden av kriminella och av säkerhetspolisen för att följa personer som klassas som säkerhetsrisker. Med ny teknik har dock massövervakning möjliggjorts som inte bara övervakar redan utpekade riskpersoner utan mer eller mindre alla med syfta att hitta potentiella personer.