Cylinda

Cylinda Pd 651b Rf Prof Underbygg. Diskmaskin - Rostfritt Stål

29990 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Snabb proffsdisk med 2 backar per omgång En fristående proffsdiskmaskin med programtid på 5-15 min som kan byggas in under diskbänken. Passar i de flesta semi-professionella miljöer som till exempel caféer, äldreboenden. Maskinen har plats för 2 diskbackar samtidigt för att effektivisera disktiden. Den går att koppla in både på varm och/eller kallvattenkoppling, samt möjlig anslutning till extern diskmedelsdosering. Inkoppling sker på 400 volt med 3 x 10 amp säkring. Backar säljs separat. Basfakta Färg Rostfri Med avhärdare Ja Säkringar 3x10 A Funktioner Spolarmsväxlare Ja Antal program 6 Programslutsindikator Ja Display Ja Aktiv torkning Ja Grumlighetssensor Ja Program för halv diskmängd Nej Överfyllnadsskydd Ja Intensivdisk Ja Snabbdisk Ja Inredning Separat knivlåda med spolning Ja Separat grytspolning Nej Bestickskorg med separat spolning Nej Självrensande sil Ja Höj- & sänkbar överkorg Ja med last Största tallrik i överkorg 25 cm Största tallrik i underkorg 56 cm Trygghetsdetaljer Barnspärr handtag Nej Barnspärr panel Nej Pexrör med mässingsanslutning Ja Dubbla inloppsventiler Ja Mått och vikt Djup (mm) 550 mm Bredd (mm) 596 mm Nischmått för inbyggnad (BxHxD, cm) 60 x (82-87) x 55 Nettovikt 74 kg Deklarationer Varmvattensanslutning max grader C° 65 °C Elementeffekt 6.3 kW


Beställ Cylinda Pd 651b Rf Prof Underbygg. Diskmaskin - Rostfritt Stål på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Pd 651b Rf Prof Underbygg. Diskmaskin - Rostfritt Stål inom kategorin Underbygg diskmaskiner.

Kategori: Underbygg diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200865
Visa fler

Från kunskapsbanken

Diskmaskin

Diskmaskin är en teknisk apparat som används för att diska framförallt tallrikar, dricksglas och bestick men även annat som också används i samband med mat och matlagning. Diskmaskinen är oftast formad som en låda som har en lucka framtill som tippas ned. Diskmaskiner för hushåll finns huvudsakligen i två utföranden: bänkdiskmaskiner placeras på en bänk, oftast i ett kök. Golvdiskmaskiner placeras på golvet, oftast under en bänk i köket. Diskning i denna typ av maskiner tar normalt 2-3 timmar, men miljöprogram med lägre förbrukning kan ta längre tid. Även om disktiden är relativt lång har diskmaskinen inneburit en betydande minskning av hushållsarbetet. Knappt 65 procent av hushållen i Sverige hade 2007 tillgång till diskmaskin. Diskmaskinen räknas som en vitvara. För restauranger och storkök är diskmaskinerna annorlunda utformade. De består av en stor maskin som är delad i två delar. Den öppnas genom att man för upp den övre delen av maskinen och därefter skjuter man in en platt back med de föremål som ska diskas. Det finns också större maskiner som själva matar in backarna på ett band. Denna typ av diskmaskin kräver manuellt förarbete innan diskningen kan påbörjas i maskinen. Diskningen i maskinen går däremot snabbt, det tar cirka 30 sekunder för maskinen att diska. För att disken ska bli torr används också ett speciellt torkmedel. En diskmaskin använder vanligtvis cirkulerande varmvatten (45-75 grader Celsius) och diskmedel för rengöring.

Cykelställ

Cykelställ är en ställning avsedd för parkering av cyklar. Cykelställ kan vara utformade på flera olika sätt. Vid utomhusparkeringar i tätorter bör cyklisten kunna låsa fast cykelns ram i stället för att minska stöldrisken. Framhjulsställ bör, eftersom dessa har dålig stöldsäkerhet, endast användas om det är nödvändigt på grund av platsbrist och endast på väl synliga platser där många människor rör sig.I cykelstället är det även tillåtet att ställa moped klass II, dock inte moped klass I (EU-mopeder).