Cylinda

Cylinda Dm8390pro Underbygg. Diskmaskiner - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

Snabb proffsdisk med 2 hygienprogram En professionell diskmaskin som bland annat har 2 sanitetsprogram för att få diskgodset fritt från bakterier, innerbelysning, flexibla korgar och en låg ljudnivå (endast 46 dB). Ett hygienprogram tar enbart 45-60 min beroende på varm- eller kallvattenkoppling. Tre snabbval för de vanligaste programmen. Passar utmärkt på förskolor och äldreboende där hygienen är extra viktig.


Beställ Cylinda Dm8390pro Underbygg. Diskmaskiner - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Dm8390pro Underbygg. Diskmaskiner - Vit inom kategorin Underbygg diskmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Underbygg diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200730
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vattenkokare

Vattenkokare från Emerio

Se alla produkter
Ångtvättare

Ångtvättare från Kärcher

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Köksfläkt

Köksfläkt eller spisfläkt är en apparat som sitter över en spis och används för att suga ut matos. Köksfläkten har ett hölje i metall eller plast. I fläkten finns ett filter, som kan ha flera former. Antingen kan det vara platt och sitta vid öppningen, eller så kan det vara cylindriskt och sitta i lufttrumman. Fläktar har antingen ett metall-, kol- eller polyesterfilter. En köksfläkt är ett exempel på frånluft. Köksfläkt räknas som vitvara.