Cylinda

Cylinda Dm4330bid Underbygg. Diskmaskiner - Svart

Kontrollera pris

Köp nu

Energisnål disk med mycket låg ljudnivå 42 dB, flera autoprogram och höj o sänkbar överkorg En diskmaskin som rymmer 13 kuvert och som har mycket låg ljudnivå,42 dB, extra isolering gör den extra tyst. Den har Autoprogram, intensivdisk, snabb program, flexibla korgar med höj och sänkbar överkorg för att du ska få plats även för högre tallrikar och glas. Energiklass D


Jämför produkt Cylinda Dm4330bid Underbygg. Diskmaskiner - Svart online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Dm4330bid Underbygg. Diskmaskiner - Svart i kategorin Underbygg diskmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Underbygg diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200748
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Induktionshällar

Induktionshällar från Aeg

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Fisher & paykel

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Diskbänk

Diskbänk är en bänk avsedd för att diska utrustning. Den brukar bestå av plåt i rostfritt stål och är försedd med en eller flera vattenkranar samt en eller oftast två fördjupningar som kallas för hoar – en diskho och en vask (slask). Vattenkranen finns vid hoarna. Diskbänkar finns i privata och institutionella kök. Även i tvättstugor och laboratorier kan liknande anordningar förekomma. Ordet syftar ursprungligen snarare på den kistbänk som diskarna förvarades. Den användes vanligen även som avställningsyta varför andra lägre köksskåp fick överta betydelsen som senare breddats.Handdisk i en diskbänk går till så att man fyller diskhon med vatten, tillsätter diskmedel, lägger i disken i denna och avlägsnar smutsen från porslin, bestick och kokkärl med hjälp av en diskborste eller svamp. Vasken används för att sedan skölja av disken. I anslutning till diskbänken brukar det finnas förkläden, som används vid diskning för att undvika nedsmustning eller nedblötning av kläderna. I tvättstugor används hoarna för handtvätt och blötläggning samt i laboratorier för rengöring av mätkärl och provningsutrustning. En mer känd diskbänk finns på Mårbacka. Denna är gjord av koppar och krävde putsning efter varje användning.