Cylinda

Cylinda Dm3110e Underbygg. Diskmaskiner - Vit

Kontrollera pris

Köp nu

En opvaskemaskine med 13 kuverter og et lydniveau på 48 dB. Det har både Autodisk, Intensivdisk og flere andre programmer. Den har fleksible stabile kurve med ekstra plads foran. Energiklasse E


Jämför produkt Cylinda Dm3110e Underbygg. Diskmaskiner - Vit online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda Dm3110e Underbygg. Diskmaskiner - Vit i kategorin Underbygg diskmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Underbygg diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200759
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Matberedare

Matberedare från Braun

Se alla produkter
Uterum

Uterum från Palmako

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Uterum

Definitionen på ett uterum kan beskrivas som en enklare sluten byggnad med minst en inglasad vägg. Ett uterum kan byggas som en tillbyggnad på ett befintligt hus, eller som en helt fristående byggnad, ett s.k fristående uterum. Syftet med uterummet är att förlänga den tid som de boende kan sitta utomhus, samt att inte vara beroende av väder och vind. Ett enklare uterum används mest på sommaren, men ju högre isolergrad konstruktionen har desto längre blir säsongen då det går att nyttja. Ett vinterbonat uterum, s.k. vinterträdgård, kan användas året runt. Enklare konstruktioner av uterum är altantak, markis eller pergola som bara skyddar mot sol och regn. Isolergraden hos ett uterum betecknas med U-värdet, som är ett mått på hur mycket energi som släpps ut. Lägre U-värde byter att mindre energi släpps ut. Enheten är Watt per Kelvin och kvadratmeter.