Cylinda

Cylinda Dm 3105 Vit Underbygg. Diskmaskiner -

Kontrollera pris

Köp nu

Genomsnittsfamiljen får utan problem plats till disken i denna modell Cyl-9200709 från Cylinda, då den har en kapacitet på 10 kuvert. Energiklass A+ ligger i den bättre delen av energiskalan och ger dig en låg energiförbrukning. Diskmaskinen har timer-funktion. Det betyder att du själv kan programmera när du vill att diskmaskinen ska starta. Maskinen har Aquastop som vid eventuell vattenläcka ser till att vattentillförseln automatiskt stängs av så att risken för större vattenskador begränsas.


Beställ Cylinda Dm 3105 Vit Underbygg. Diskmaskiner - på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Dm 3105 Vit Underbygg. Diskmaskiner - inom kategorin Underbygg diskmaskiner.

Läs mer...
Kategori: Underbygg diskmaskiner
Artikelnummer: CYL-9200709
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Hårtorkar

Hårtorkar från Obh

Se alla produkter
Köksassistenter

Köksassistenter från Bosch

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Bahco

Bahco är ett svenskt varumärke för handverktyg, ägt av SNA Europe(Snap-on). Varumärket har sitt ursprung i företaget Bahco (B A Hjorth & Co) (1886–1991) som låg bakom innovationer som rörtången och den moderna skiftnyckeln. Idag omfattar sortimentet över 24 000 produkter som mestadels tillverkas i Europa, varav 3 fabriker i Sverige(Lidköping, Bollnäs, Edsbyn).