Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda FT5574X

Kontrollera pris

Köp nu

Lättskött och kompakt
FT 5574 är en lättskött och smal tvättmaskin från Cylinda. Den har kapacitet för 7 kg tvätt och är 54 cm djup. Den hjälper dig att spara på miljö och resurser då den är energisnål. Den har dessutom en hållbar induktionsmotor.


Jämför produkt Cylinda FT5574X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda FT5574X i kategorin Tvättmaskiner här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tvättmaskiner
Artikelnummer: 115083
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Glassmaskiner

Glassmaskiner från Nemox

Se alla produkter
Underbygg diskmaskiner

Underbygg diskmaskiner från Electrolux

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet

Armatur

Armatur av latin armatura, "utrustning", "skydd", används främst i olika tekniska sammanhang för mängden kringkomponenter som stöd för huvudfunktionen. Armatur kan avse flera saker, bland andra: (elektrisk) belysningsarmatur, den del av en lampa som bland annat innehåller lamphållare för glödlampa, elektriska anslutningsdon, strömbrytare och annan teknisk utrustning såsom reflektor, bländskydd, reaktor och tändare för lysrör, upphängningsanordning och annat som behövs för att ljuskällan skall fungera.Belysningsarmaturens uppgifter är att omforma ljuskällans ljusström, förhindra bländning och skydda ljuskällan mot yttre störningar.rörliga delar och tillbehör till elmaskiner och teknisk utrustning: rörarmatur och gasarmatur. ventiler, delar som doserar vatten i VVS-anläggningar, kranar, duschmunstycken, vattentoaletter med mera. inom tung industri (t ex pappersmassa, kärnkraft och vattenkraft) används ibland ordet armatur om exempelvis ställdon och större ventiler. järnvägsarmatur som exempelvis teknisk belysning och högspänningsapparater för järnvägsleder, tågvagnar, stationer och bangårdar. sjukhusarmatur som exempelvis teknisk belysning och annan utrustning för vårdrum, rum för undersökning och operationssalar.