Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda FTTK5585X

Kontrollera pris

Köp nu

Tvätt/tork FTTK5585X Cylinda

Kombinerad tvätt/tork
FTTK5585X är en praktisk och utrymmeseffektiv kombinerad tvätt/tork som kan tvätta 8 kg tvätt och torka 5 kg tvätt. Du kan alltså tvätta och torka 5 kg tvätt i ett sträck utan att plocka ur tvätten ur maskinen.

Utrymmeseffektiv
Maskinen är perfekt f&ou


Jämför produkt Cylinda FTTK5585X online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten Cylinda FTTK5585X i kategorin Tvätt tork kombi här hos oss.

Läs mer...
Kategori: Tvätt tork kombi
Artikelnummer: 115087
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Fristående frysskåp

Fristående frysskåp från Whirlpool

Se alla produkter
Tvättmaskiner

Tvättmaskiner från Samsung

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Arbetskläder

Arbetskläder är kläder som används under arbetstid. Syftet med arbetskläder kan vara att skydda arbetstagaren, tillförsäkra god hygien eller att identifiera arbetstagaren inför allmänheten. Då syftet endast är att identifiera arbetstagaren är beteckningen uniform lämpligare. Arbetskläder är ofta utformade för att vara praktiska i det yrke de används. De är ofta gjorda i ett kraftigare tyg som tål ett högre slitage än vanliga kläder. Även speciella skor och huvudbonader (till exempel snibb) ingår ofta. Personal som jobbar med livsmedel eller inom vård och omsorg brukar bära speciella arbetskläder av hygieniska skäl. På verkstäder och i hantverksyrken används ofta arbetskläder som skall skydda de anställda från skador. Exempel är skyddsoverall, skyddshandskar, snickarbyxor, förkläde och liknande. Arbetskläder kan också vara skyddskläder som till exempel varselplagg som gör att du syns bättre i utsatta arbetsmiljöer, som på flygplatser eller i trafiken. Det finns även skyddskläder i speciella material som skyddar mot till exempel elektricitet, kemikalier, gnistor och värme. Anställda på hotell och restauranger och vissa husligt anställda, bär ofta olika typer av uniformer som arbetskläder, till exempel serveringsdräkt eller blus och kjol eller skjorta med finare byxor för hembiträden eller barnflickor.

230

230 (CCXXX) var ett normalår som började en fredag i den julianska kalendern.

Gräsklippare

Gräsklippare är ett hjälpmedel som används för att klippa gräs till en jämn längd.