Sidan innehåller annonslänkar
Hörby Bruk

CYKELFÄSTE TILL HOBBY HÖRBY BRUK

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ CYKELFÄSTE TILL HOBBY HÖRBY BRUK på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten CYKELFÄSTE TILL HOBBY HÖRBY BRUK inom kategorin Transport.

Läs mer...
Kategori: Transport
Artikelnummer: 7038274
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Vägglampor utomhus

Vägglampor utomhus från Konstsmide

Se alla produkter
Ångtvättar  golvtvättar

Ångtvättar golvtvättar från Kärcher

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Cellplast

Cellplast, ibland kallad skumplast, är en typ av plast. Frigolit och Ecoprim är båda cellplaster. Cellplast indelas i mjuk och hård cellplast. Den mjuka cellplasten används i madrasser och möbelstoppning (se skumgummi), medan den hårda cellplasten används i väggisolation (till exempel i kylskåp). Cellplast har fått en stor betydelse i byggindustrin, till exempel vid isolering av husgrunder eller väggar, och även som putsbärare på fasader. Den hårda cellplasten finns i olika skalor av hårdhet och olika skivor lämpar sig därmed för olika tillämpningar. Oftast är kraven på hållfasthet, värmekonduktivitet och fuktupptagning viktiga att ta hänsyn till när man väljer skiva.