Transport Väg

1 Produkter
Letar du efter saker i kategorin Transport Väg? Då har du kommit rätt. Här kan ni läsa mer om vad som erbjuds i kategorin Transport Väg. Missa inte ett tillfälle att spara pengar om du redan är ute efter att handla något speciellt. Kanske är det dags att inhandla en present till en kompis eller familjemedlem. Letar du efter något inom kategorin Transport Väg så har du kommit rätt.
Sortera

Transport Väg

Hitta produkter inom kategorin Transport Väg till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Transport Väg.

Transport är en förflyttning i större skala av personer, djur eller varor av något slag från en plats till en annan. Transporter är främst till för att på ett smidigt sätt förflytta sig en längre sträcka. Ordet kommer från latinets trans (över) och portare (att bära). De olika systemen som används för att transportera kallas för transportmedel. Trafikoperatör eller logistikföretag kallas ett företag som transporterar. Logistik är kunskapen om att leda och kontrollera materialflöden samt till dessa kopplade resurs-, informations- och monetära flöden. Transportör är en juridisk eller en fysisk person som ingår ett transportavtal med en kund för en transport av gods.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Spännband Jumbo Blå, 5 m