Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

ELDSTAD BALL OF FIRE

Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Beställ ELDSTAD BALL OF FIRE på nätet redan idag. Jämför produter på nätet innan köpet så kan man spara mycket pengar och även få eventuell rabatt. Här har vi samlat mer information om produkten ELDSTAD BALL OF FIRE inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Kategori: Trädgårdstillbehör
Artikelnummer: 007305162
Visa fler

Från kunskapsbanken

Eldstad

En eldstad är en anläggning där kontrollerad eld kan göras upp för uppvärmning, matlagning och andra vardagliga sysslor. Människan och hennes förfäder har byggt eldstäder i hundratusentals år. Eldstaden har senare utvecklats till den öppna spisen och ugnen. Värmepannan, till exempel pelletspanna, är en modern form av eldstad, med syfte att svara för uppvärmning och varmvattenproduktion.

Ballingslöv

Ballingslöv är en tätort i Hässleholms kommun i Skåne län. I Ballingslöv finns huvudkontoret för Ballingslöv AB, som är en av Sveriges största köks- och badrumstillverkare. Ballingslöv ligger utmed Södra stambanan och trafikeras med Krösatågen. Orten har två idrottsföreningar: brottarklubben Ballingslövs BK samt fotbolls- och gymnastikklubben Ballingslöv GoIF.

Kofot

En kofot eller ett bräckjärn är ett brytverktyg som används vid demontering av träkonstruktioner samt för flera andra arbetsuppgifter där det behövs ett verktyg med hävstångsprincipen. En kofot är utrustad med en klo i ena ändan för utdragning av spikar. Kofoten finns i olika längder från cirka 30 cm till upp mot eller över 150 cm avsedda för olika kraftfulla insatser. Kofoten förknippas konventionellt med inbrott och används därför även vid tester av säkerhetsdörrar. Ordet "kofot" är belagt i svenska språket sedan yngre fornsvensk tid.

Fire

Fire kan syfta på: Fire / Hit Me! – en singel av The Sounds Fire (Scooter) – en singel av Scooter Fire! (Arthur Brown) – en singel av Arthur Brown Fire (Jimi Hendrix-låt) – en låt av Jimi Hendrix Fire (en låt av Bruce Springsteen) – en låt av Bruce Springsteen Fire (album av The Ohio Players) – ett album och en låt av The Ohio Players Fire – en roman av Kristin Cashore, se De utvalda: Monstrets dotter