Sidan innehåller annonslänkar
Övriga

COMBI 48 SEQ

Kontrollera pris

Köp nu

Beställ COMBI 48 SEQ på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten COMBI 48 SEQ inom kategorin Trädgårdstillbehör.

Läs mer...
Kategori: Trädgårdstillbehör
Artikelnummer: 900229963
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Frontmat tvättmaskiner

Frontmat tvättmaskiner från Gorenje

Se alla produkter
Elbilar för barn

Elbilar för barn från Nordic play speed

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Glasblock

Glasblock (även glashålblock eller glasbetong) är ett byggnadsmaterial av glas som används som oömt ljusinsläpp i byggnader. Ett glasblock består av två blockhalvor av glas som gjuts samman. Mellan blockhalvor finns ett utrymme med isolerande luft.

Albion

Albion är det tidigast kända namnet på Storbritannien, men har även använts specifikt för både England och Skottland. Det omnämns av Ptolemaios som Alouion. Namnet kan ha keltiskt ursprung eller vara ännu äldre, från en urindoeuropeisk ordstam som betyder både "vit" och "berg". På latin betyder albus "vit", och romarna räknade med att namnet kom därifrån, och syftade på de vita klipporna vid Dover.

Gram

Gram (SI-symbol: g) är en massenhet. Ursprungligen definierades gram som massan av 1 cm3 vatten vid temperaturen 4 °C, men är nu definierad som en tusendel av massan av den internationella kilogram-prototypen. Gram var grundenhet för massa i cgs-systemet, men i SI är det i stället kilogram.

Crawford

Crawford kan syfta på: Crawford (namn) – ett efternamn och förnamn samt personer med namnet