Sidan innehåller annonslänkar
Cylinda

Cylinda Ts110hvit Torkskåp - Vit

6999 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Smalt torkskåp för små utrymmen Ett litet smidigt 110 cm högt torkskåp som bara är 32 cm djupt. Timervred på max 4 timmar och fasta hängare som är monterade på dörren, vilket gör det lättare att hänga upp kläderna. Skåpet måste vägghängas.


Beställ Cylinda Ts110hvit Torkskåp - Vit på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Ts110hvit Torkskåp - Vit inom kategorin Torkskåp.

Kategori: Torkskåp
Artikelnummer: CYL-9205276
Visa fler

Från kunskapsbanken

Torkskåp

Torkskåp används för att hängtorka kläder. Det finns huvudsakligen två olika torkmetoder. Traditionella torkskåp torkar genom att tillföra värme. Ett annat, mer energisnålt sätt är genom avfuktning, så kallade kondenstorkskåp. I ett torkskåp kan man torka såväl nytvättade plagg som ytterplagg. Torkskåp används i skolor och förskolor för att torka ytterkläder, skor/stövlar, mössor, halsdukar och vantar efter barnens utomhusvistelse. Torkskåp finns i många tvättstugor, både i hyreshus och privata bostäder. Energimyndigheten har gjort tester på energiförbrukning hos torkskåp och har funnit att torkskåp drar lika mycket el idag som för 30 år sedan. Nya torkskåp drar lika mycket el som äldre. En förklaring till detta kan vara att torkskåpen inte har någon energimärkning som drivit på utvecklingen mot effektivare torkskåp. Det finns numera energisnåla alternativ till värmetorkskåp på marknaden.