Torkskåp

41 Produkter
Välkommen att fynda i kategorin Torkskåp, Här har vi samlat prisvärda och populära produkter inom kategorin Torkskåp. Missa inga erbjudanden eller rabatter när det väl dyker upp. Produkter inom kategorin Torkskåp går oftast åt snabbt så det gäller att hålla ögonen öppna efter aktuella erbjudanden.
Filtrera varumärke
Sortera

Torkskåp

Hitta produkter inom kategorin Torkskåp till rätt pris online. Beställ inför cyber monday, black friday eller på mellandagsrea. Vi har samlat mängder av kvalitetsprodukter inom Torkskåp.

Torkskåp används för att hängtorka kläder. Det finns huvudsakligen två olika torkmetoder. Traditionella torkskåp torkar genom att tillföra värme. Ett annat, mer energisnålt sätt är genom avfuktning, så kallade kondenstorkskåp. I ett torkskåp kan man torka såväl nytvättade plagg som ytterplagg. Torkskåp används i skolor och förskolor för att torka ytterkläder, skor/stövlar, mössor, halsdukar och vantar efter barnens utomhusvistelse. Torkskåp finns i många tvättstugor, både i hyreshus och privata bostäder. Energimyndigheten har gjort tester på energiförbrukning hos torkskåp och har funnit att torkskåp drar lika mycket el idag som för 30 år sedan. Nya torkskåp drar lika mycket el som äldre. En förklaring till detta kan vara att torkskåpen inte har någon energimärkning som drivit på utvecklingen mot effektivare torkskåp. Det finns numera energisnåla alternativ till värmetorkskåp på marknaden.

Källa: sv.wikipedia.org

Läs mer
Cylinda Ts 2190 Eco H Svart Torkskåp -