Sidan innehåller annonslänkar
Jungle Gym

Telefon Jungle Gym

Begränsat antal - Lagerstatus
Visa prisuppgifter

Läs mer och köp

Jämför produkt Telefon Jungle Gym online innan du handlar. Det kan vara värt att undersöka och se vilka återförsäljare som möjligtvis har pressat priset och kanske erbjuder en rabatt på just din vara. Vi har samlat nödvändig information om produkten Telefon Jungle Gym i kategorin TillbehorutomhusleksakerFI här hos oss.

Kategori: TillbehorutomhusleksakerFI
Artikelnummer: 712410
Visa fler

Från kunskapsbanken

Jungle

Jungle är en elektronisk musikgenre och har ett ursprung från Storbritanniens breakbeat-, hardcore- och rave-scen under början av 1990-talet. Jungle hade sin storhetstid mellan 1993 och 1995 och utvecklades till vad som numera kallas Drum and bass. Jungle kategoriseras av uppklippta breakbeats (ofta Amen break) i ett snabbt tempo (runt 170 BPM), raggamuffin-sång, ljudeffekter som ekon och reverb traditionellt använda i musikstilen dub, och djup sub-bas hämtat från reggaens soundsystems.

Gym

Ett gym eller en motionssal är en inomhusanläggning eller en lokal för fysisk träning, ofta styrketräning. Gymmet kan även vara avsett för individuell konditionsträning (exempelvis motionscykel) och olika former av schemalagd gruppträning, såsom aerobics, motionsgymnastik, yoga och cykling. Det finns kommersiella gym som erbjuder motionsidrott för allmänheten mot betalning. Ordet gym kommer från grekiskans gymnos (γυμνός), "naken". Under den grekiska antiken var ett gymnasium en plats för fostran av yngre män, bland annat fysisk träning, badhus och bibliotek. I betydelsen träningsanläggning är dock ordet gym närmast ett lån från engelskan, där ordet "gymnasium" (till skillnad från bland annat svenska och tyska) ej förknippas med begreppet gymnasieskola utan enbart med fysisk träning, i skollokaler eller på andra ställen. Till skillnad från i svenskan brukar i engelskan även anläggningar för lagidrott räknas in i begreppet gym(nasium). Vanliga gymkedjor är Nordic Wellness, SATS, Friskis & Svettis, Fitness24Seven m fl.