Sidan innehåller annonslänkar
Pax

DB-rör 80 PAX

229 kr
Kontrollera pris

Köp nu

För dämpning/reducering av t.ex. trafikbuller från ventilkanal, Ø80 mm


Jämför produkt DB-rör 80 PAX online innan du handlar. Vi har samlat nödvändig information om produkten DB-rör 80 PAX i kategorin Tillbehör ventilation här hos oss.

Kategori: Tillbehör ventilation
Artikelnummer: 641963
Visa fler

Från kunskapsbanken

Pax

Pax, latin, betyder frid och fred. Pax är ett moment i den kristna mässan vid vilket fridshälsning utväxlas antingen endast mellan celebrant och assisterande kleresi eller mellan präst och församling och mellan församlingsmedlemmarna inbördes. Ordet används också i spel och lekar såsom tafatt eller fia med knuff för att beskriva frizoner där man inte kan bli tagen eller knuffad.

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.