Sidan innehåller annonslänkar
Stegu

Dekorsten Fix Gipsbaserad

184 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Dekorsten Fix Gipsbaserad på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Dekorsten Fix Gipsbaserad inom kategorin Tillbehör väggsten.

Kategori: Tillbehör väggsten
Artikelnummer: 6753162

Se även andra produkter från Tillbehör väggsten

Snabbfilter
Sortera

Från kunskapsbanken

Fix

Fix kan syfta på: Fix AB – en svensk tillverkare av främst spanjoletter (låsskena) Fix (öl) – ett grekiskt ölmärke Fix (detektiv) – en fiktiv detektiv som jagade Phileas Fogg i Jules Vernes roman Jorden runt på 80 dagar från 1873 Fixerbad – ett sista led i en framkallningsprocess för att göra en fotografisk bild ljusbeständig

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.