Cylinda

Cylinda Pelarmontage 3-5000 serien

309 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Pelarmontage tvätt/tork 3-5000 serien Cylinda

Tippskydd
Pelarsats för påbyggnad av torktumlare till tvättmaskiner.

4 olika beslag
Satsen innehåller 4 olika beslag för olika djupa kombinationsmöjligheter av tumlare ovanpå tvättmaskin.

Passar till


Beställ Cylinda Pelarmontage 3-5000 serien på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cylinda Pelarmontage 3-5000 serien inom kategorin Tillbehör tvätt tork.

Kategori: Tillbehör tvätt tork
Artikelnummer: 116084
Visa fler

Från kunskapsbanken

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.

Ångtvätt

Ångtvätt är ett hushållsredskap för rengöring, där vattenånga utan kemiska rengöringsmedel används för att lösa fett och smuts. Ångtvättar levereras ofta med olika kombinationer av munstycken som även kan vara bestyckade med borstar, gummiskrapor eller microfiberduk för att kombinera ångans lösande effekt med mekanisk rengöring. Het ånga löser mycket effektivt kalkavlagringar, fett, olja och smuts helt utan kemiska tillsatser. Även hårt intorkad sådan där ångan kan ersätta också aggressivare rengöringsmedel.