Cleanmate

Cleanmate Tillbehsset S850 Tillbehör Til Dammsugare

Kontrollera pris

Köp nu

Tillbehör till Cleanmate S850 Tillbehörs-set bestående av dubbla sidoborstar och 1st HEPA-filter.


Beställ Cleanmate Tillbehsset S850 Tillbehör Til Dammsugare på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleanmate Tillbehsset S850 Tillbehör Til Dammsugare inom kategorin Tillbehör til dammsugare.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör til dammsugare
Artikelnummer: CLEAN-1060
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Övriga köksapparater

Övriga köksapparater från Princess

Se alla produkter
Torktumlare

Torktumlare från Asko

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Vinylgolv

Vinylgolv är en typ av golvbeläggning som finns i stora, kontinuerliga, flexibla ark. Ett vinylgolv är helt ogenomträngligt för vatten, till skillnad från vinylgolvplattor, som finns i styva plattor, och vinylplankor, som finns i remsor. Vanligtvis är golvet gjort av 100 procent syntetiskt material. I standardplåtvinyl- och vinylplattor är basskiktet glasfiber som sedan beläggs med PVC-vinyl och mjukgörare. Det resulterande arket är tryckt och präglat med ett yttryckskikt. Över detta appliceras flera slitagelager, tillsammans med ett skikt av icke-vax-polyuretan. Den totala tjockleken för vinylgolv varierar från 1,5 mm för plåtvinyl till 5 mm för lyxiga vinylplankor. Vinylgolv används i stor utsträckning eftersom det är vattenogenomträngligt, hållbart, justerbart elastiskt och isolerande, enkelt att installera, tillgängligt med olika utseende och billigt. .

Cuprinol

Cuprinol är ett träskyddsmedel som uppfanns av en dansk apotekare och kom till Sverige via bygghandeln Bönnelycke & Thuröe på 1920-talet. Höganäs tog över verksamheten, utvecklade och marknadsförde träskyddsprodukten så att den fick sitt stora genombrott på 1960-talet. Då blev att "cuprinola" båten eller sommarstugan ett begrepp. Casco köpte senare varumärket och lanserade hela sitt sortiment av utomhusprodukter under namnet Cuprinol. Sortimentet består av lasyrer, träoljor och färger. I dag ingår varumärket Cuprinol i färg- och kemikoncernen AkzoNobel.

Torktumlare

Torktumlare används för att torka blöta kläder efter att de har tvättats. En torktumlare påminner oftast till utseendet om en tvättmaskin och brukar normalt också placeras i närheten av en sådan. I vissa fall monteras till och med torktumlaren ovanpå tvättmaskinen om det är brist på utrymme. Denna typ av anordning med tvättmaskin och torktumlare ovanpå varandra kallas tvättpelare. I likhet med en tvättmaskin är en torktumlare försedd med en liggande "trumma" som kläderna placeras i. Trumman snurrar med den blöta tvätten medan varmluft blåses in i trumman. På detta sätt blir kläderna efter ett tag torra. Man skiljer på frånluftstumlare, kondenstumlare och värmepumpstumlare. En frånluftstumlare ansluts till ventilation och släpper därigenom ut all fukt. En kondenstumlare kondenserar vatten från luften innan den släpps ut och behöver därför inte kopplas till ventilation. Vattnet från en kondenstumlare samlas i en tömbar tank eller så ansluts maskinen till avlopp. Den mest miljövänliga torktumlaren är däremot utrustad med en värmepumpsenhet. Värmepumpsteknologin gör att man kan torka på lägre temperaturer och på så sätt spara energi. Med låg energiförbrukning sänks även kostnaderna för torkningen, vilket annars är en väldigt energikrävande och dyr process.