Cleanmate

Cleanmate Magnetslinga S950 Tillbehör Till Dammsugare - Svart

284 kr 199 kr-30%
Kontrollera pris

Köp nu

Beställ Cleanmate Magnetslinga S950 Tillbehör Till Dammsugare - Svart på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten Cleanmate Magnetslinga S950 Tillbehör Till Dammsugare - Svart inom kategorin Tillbehör til dammsugare.

Läs mer...
Kategori: Tillbehör til dammsugare
Artikelnummer: CLEAN-1042
Visa fler
Du kanske också gillar:
Produkter från kända varumärken
Ångugnar

Ångugnar från Smeg

Se alla produkter
Hårborttagning med ljus

Hårborttagning med ljus från Philips

Se alla produkter

Från kunskapsbanken

Habo

Ej att förväxla med Håbo kommun i Uppsala län. Habo (uttal ) är en tätort och centralort i Habo kommun i Jönköpings län. Habo ligger någon kilometer väster om Vättern, nordväst om Jönköping.

Hårborttagning

Hårborttagning är ett samlingsnamn på olika metoder för att tillfälligt eller permanent ta bort oönskad hårväxt från människokroppen. Hårborttagning kan ha tillfällig eller permanent effekt beroende på om det är hårstrået eller hårsäcken som avlägsnas eller förstörs. Hårborttagning kan utföras av estetiska, praktiska eller medicinska skäl. Metoderna för hårborttagning kan delas in i två kategorier: depilering och epilering. Depilering innebär att den del av hårstrået som befinner sig ovanför huden kapas, medan epilering innebär att hela håret ner till roten tas bort.

Bekämpningsmedel

Ett bekämpningsmedel (pesticid) är en kemikalie som är avsedd för att döda, förhindra framväxt av, eller på annat sätt reglera tillväxt av skadliga organismer. Bekämpningsmedel indelas av Kemikalieinspektionen i växtskyddsmedel respektive biocidprodukter. Växtskyddsmedel används i huvudsak inom jordbruket medan biocidprodukter används i industriella sammanhang. Bekämpningsmedel sprids ofta med en lantbruksspruta.

Ljus

Ljus syftar dels på en sinnesupplevelse och dels på den elektromagnetiska strålning som kan ge upphov till sådana upplevelser. Ljus i fysisk bemärkelse kan mätas och kvantifieras på olika sätt, men det finns inget direkt samband mellan dessa mätvärden och vår upplevelse av ljus i en specifik situation.