Planet Spa

DESINFEKTIONSMEDEL AKTIVT SYRE PLANET POOL

239 kr
Kontrollera pris

Köp nu

Ett subsitut för klor om du inte vill använda klor för den vardagliga desinfektion. Metoden kräver dock en periodisk chockbehandling av klor för en god rengöring av poolen. För att höja effekten av metoden så bör Hindrar alger användas vid användning av Aktivt syre. 2 timmar efter doseringen bör värdet ligga på 5-8ppm, mät alltid med teststickor för att vara säker på vattenvärdet. Använd biocider på ett säkert sätt. Läs alltid etiketten och produktinformationen före användning.


Beställ DESINFEKTIONSMEDEL AKTIVT SYRE PLANET POOL på nätet redan idag. Här har vi samlat mer information om produkten DESINFEKTIONSMEDEL AKTIVT SYRE PLANET POOL inom kategorin Tillbehör pool.

Kategori: Tillbehör pool
Artikelnummer: 6114242
Visa fler

Från kunskapsbanken

Planet

En planet är en himlakropp som rör sig i en omloppsbana runt en stjärna, har tillräckligt stor massa för att vara nästintill rund, och dominerar sin omgivning. Om massan är så stor att kärnfusion sker, så räknas himlakroppen dock som stjärna och inte planet. Definitionen av vad som ska räknas som planet har varierat under årens lopp, och bestämdes senast 2006. Namnet planet kommer från grekiskans πλανήτης, planētēs, och betyder vandrare eftersom man observerade att planeterna ständigt ändrar sina relativa positioner i förhållande till den övriga stjärnhimlen. Ett annat namn för planeter är därför vandringsstjärnor.

Pool

Pool kan avse: Pool – en simbassäng eller badbassäng, se Bassäng Pool (cigarett) – ett cigarettmärke från Nederländern Pool (film) - svensk film från 2020 Pool (musikalbum) – ett musikalbum av Lasse Lindh från 2008 Pool (roman) - bok skriven av Per Hagman Pool (sport) – en grupp av lag i ett idrottsmästerskap Bilpool – delägare till en bil

Tillbehör

För schacktillbehör se schacktermer.Ett tillbehör är en enhet som är avsedd att användas tillsammans med en huvudprodukt. Utan samtidig tillgång till en huvudprodukt är användningsområdet för ett tillbehör begränsat eller saknas. Ex: Ett tangentbord är ett tillbehör till en stationär dator. Utan dator kan inte tangentbordet användas. Ett hus är i lagens mening ett tillbehör till en fastighet. Kökstillbehör utgörs av kastruller, stekpannor, kaffekokare, visp och andra verktyg, tallrikar, bestick o s v. Reservhjul och takräcke är tillbehör till en bil.